Μειωμένη τιμή! ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ) Προβολή μεγαλύτερου

ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ)

8,91 €

9,90 €

-10%

Bell / Χαρλένικ Ελλάς Εκδόσεις

9789606207662

Available Option

Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των µπεστ σέλερ των New York Times και της USA Today µε τις «απόλυτα συναρπαστικές ιστορίες» της που «διαβάζονται απνευστί», όπως σημειώνουν οι κριτικοί. Στη χώρα μας την λατρέψατε μέσα από τα πέντε βιβλία της σειράς .

«Επικίνδυνοι Εραστές», ενώ, τώρα, επιστρέφει με την εμπνευσμένη σειρά της «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσµου», που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

 

Τα πέντε πρώτα βιβλία της σειράς είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια από τη σειρά βιβλίων Dark Moon. Όταν σταμάτησε να εκδίδεται η σειρά εκείνη ήταν πολλές οι αναγνώστριες που ζητούσαν τη συνέχεια των «Αρχόντων του Κάτω Κόσμου». Έτσι, τώρα, μέσα από την ανανεωμένη σειρά βιβλίων Silk, έχουμε τη χαρά να ξεκινήσουμε πρώτα με την επανέκδοση των πρώτων βιβλίων και να συνεχίσουμε εκδίδοντας ολόκληρη την bestselling σειρά της Σογουόλτερ!

 

Ποιοι είναι, όμως, οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου; Σ’ ένα απομονωμένο κάστρο της Βουδαπέστης, δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές –ο καθένας πιο επικίνδυνα σαγηνευτικός από τον άλλο– είναι δεμένοι με μια αρχαία κατάρα που κανένας δεν μπορεί να λύσει. Όταν επιστρέφει ένας ισχυρός εχθρός, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα ιερό κειμήλιο των θεών –ένα κειμήλιο που απειλεί να τους καταστρέψει όλους.

 

Ακολουθήστε μας στον σκοτεινό αισθησιακό κόσμο της Τζίνα Σογουόλτερ, εκεί όπου τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα και η πραγματική αγάπη γνωρίζει την πιο μεγάλη δοκιμασία. Η Άγρια Νύχτα είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς, ενώ το δεύτερο, Άγριο Φιλί, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.

Γράψτε μια κριτική

ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ)

ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ)